Toen ik zelf zwanger was van mijn dochtertje struinde ik alle grote babywinkels af op zoek naar de nodige en leuke babyspulletjes. Het is één van de leukste periodes in je leven en dat wil je ook ervaren in de winkels. Ik merkte dat eerlijk en persoonlijk advies, goede service en dat stukje ‘extra’ ontbrak in veel ketens. Er komt ontzettend veel op je af en je ziet door de bomen het bos niet meer in het grote baby assortiment. Des te meer wil je geholpen worden door iemand die het werk leuk vindt en je goed probeert te helpen.
Van daaruit is Babyhuis Teuntje Pluis ontstaan. Mijn moeder en ik proberen het boetiekachtige gevoel uit te stralen met de winkel, maar bovenal goed en eerlijk advies te bieden.

Naast de verschillende merkjes babykleding tot en met maat 110, hebben wij ook speelgoed en leuke cadeauartikelen. Naast de diversiteit in Nederlandse merken, vind je in onze winkel ook veel Franse, Spaanse en Scandinavische accessoires en kleertjes terug.

Als extra service bieden we de mogelijkheid om je wensenlijstje in de winkel samen te stellen. Hiermee kunnen vrienden en familie een geschikt cadeautje voor je uitzoeken en leren wij jouw smaak beter kennen. Waardoor wij klanten beter advies kunnen geven.

Kortom, we hopen een aanvulling te zijn op de bijzondere periode in je leven. Wie weet tot binnenkort.

Groet, Kjersti en Wil